Bureau Veritas Certifikat

Referencer

Vi laver individuelle løsninger og ingen opgave er for stor. I sagens natur kan vi ikke beskrive de konkrete løsninger, vi har lavet hos enkelte kunder. Men vi kan kort beskrive, nogle af de opgaver og kunder, som vi har lavet særlige løsninger for. Du er altid velkommen til at bede os om konkrete referencer på netop din sikringsopgave - uanset der er tale om elektronisk sikring eller mekanisk sikring.

CASES:

Skovgaard Museet, en perle midt i Viborgs ældste bydel, har til huse i byens gamle rådhus fra 1728. Skovgaards Museet gennemgik i 2009/2010 en gennemgående renovering. Færdiggørelsen blev fejret med en indvielse af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

"TS Alarm bidrog med renoveringen af museets elektroniske og mekaniske sikring, hvilket er sket med respekt for bygningens enestående arkitektur. Dette har krævet skræddersyede løsninger, som opfylder kravene til højt sikringsniveau og diskret, æstetisk fremtoning."

Ribe Kunstmuseum har til huse i en bygning fra 1864. Derfor blev der i 2010 sat gang i en gennemgribende renovering, som tilgodeser nutidens krav til blandt andet klimastyring og tilgængelighed. Dette omfattede således også en opdatering af museets mekaniske sikring, hvor TS Alarms særlige kompetencer igen er kommet i spil.

Udpluk af øvrige referencer fordelt på kundetyper:

Private virksomheder

DVS Entertainment - Viborg
Mobil Center Midt- Viborg
Bang & Olufsen - Viborg
Hvidbjerg Bank - Viborg
Bjerringbro Kontorforsyning

Offentlige

SKAT - Skattecenter Skive
Mercantec - Viborg Handelsgymnasium
Krisecenter Viborg
Haldum & Hinnerup Kirker
Børnehaven Spangsdal 

  Foreninger og institutioner

Skagen Museum
Københavns Bymuseum
Tange Sø Golfklub
Viborg Stiftsmuseum
Fursund Hallen
Fjends Skytteforening
Ribe Kunstmuseum
Skovgaard Museet